Via-NL

via-nl

CBD OLIEJe bent gearriveerd op via-nl. De website Van Inge en Anne in Nederland. Wij zijn twee jonge moeders die het heerlijk vinden om onze avonturen van de week te beschrijven in een blog. Dit doen we nu al drie jaar en met ontzettend veel plezier. Iedere week beschrijven we diverse ervaringen, ideeën en andere zaken. Wij komen zelf uit Schijndel en soms worden ons ook wat opdrachten gegeven. Zo hebben we al een aantal keer geblogd voor wat nieuwe restaurantjes in ons dorp. Ook mochten we een keer gratis naar Paaspop en hebben we een review geschreven voor kasteel Heeswijk. Heel wat leuke dingen dus!

Vorige week hebben we geblogd over het verschil tussen een huisvrouw en carrière vrouw. We hebben verschillende dames geïnterviewd en voor- en nadelen naast elkaar gelegd. Daar kwamen interessante dingen uit. Heb je de blog van vorige week gemist en ben je toch nieuwsgierig? Klik dan even terug. Vorige week hebben we ook geblogd over rondslingerende kinderkleding en handige opbergbakken. We betrappen onszelf erop dat we het deze week ook gaan hebben over kinderkleding, maar daarover straks meer!

Deze week gaan we het namelijk eerst hebben over de voor- en nadelen van private lease. Niet alleen de mannen hoeven het over auto’s te hebben! Voor Inge wordt het namelijk tijd om haar auto de deur uit te doen. Wat wordt de vervolgstap: een occasion, een gloednieuwe auto of toch private lease?

kinderkledingDaarnaast bespreken we dus het zelf maken van kinderkleding. Tegenwoordig kost kinderkleding niets, let ook op het kinderkledingmerk Z8 bijvoorbeeld. Moeders zitten niet meer veel achter een naaimachine. Maar die creativiteit van vroeger, waar is deze gebleven? Het is namelijk ontzettend leuk om zelf je kinderkleding te maken! Daarnaast is het ontzettend leuk om je kinderkleding te labelen met je eigen merk.

Tot slot willen we graag CBD-olie bespreken. Deze natuurlijke olie kan de oplossing zijn voor je nachtrust! Als jonge moeder is het soms lastig om de slaap te vinden. Wanneer je hier dan de tijd voor hebt, lig je te malen over alles wat nog moet gebeuren. Is dit herkenbaar voor je? Dan is CBD-olie wellicht iets voor jou.